Nová redakční rada magazínu REALIT se představuje

Poprvé v tomto roce k vám přichází magazín REALIT, a to ve výrazně změněné podobě. Naším cílem je přinášet vám i nadále ověřené informace nejen z českého realitního trhu v novém atraktivním obalu. Nechceme ale zůstat pouze u zajímavé vizáže, připravujeme i řadu změn pokud jde o obsah našeho magazínu. S tím nám bude nově pomáhat redakční rada složená z prvotřídních realitních odborníků. Dovolte nám, abychom vám je představili.

JUDr. Jan Wagner

Absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze pracoval od roku 1973 v různých funkcích v oblasti bytové politiky v orgánech místní a státní správy. V roce 1991 se stal ředitelem odboru bytové politiky na Ministerstvu hospodářství ČR, od roku 1996 byl vrchním ředitelem sekce bytové politiky na Ministerstvu pro místní rozvoj ČR. Od roku 2000 působí ve své současné funkci ředitele Státního fondu rozvoje bydlení.

Gabriel Achour

Zakládající partner advokátní kanceláře Achour & Hájek vystudoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a studoval na University of London. Během studia absolvoval praxi u mezinárodní advokátní kanceláře a posléze působil jako vedoucí Real Estate Practice Group přední české advokátní kanceláře. Předmětem jeho činnosti jsou akvizice, nemovitostní transakce a řešení sporů včetně mezinárodních arbitráží. Prestižní zahraniční publikace Practical Law Company a Legal500 zařazují Gabriela Achoura mezi přední české právníky v oblasti nemovitostního práva.

Mgr. Jiří Pácal

Vystudoval Přírodovědeckou fakultu Univerzity Karlovy, od roku 1991 se však věnuje realitnímu trhu. Zabývá se hlavně investicemi do nemovitostí a jejich provozováním. Od roku 1996 působí ve společnosti Central Europe Holding a. s., jejímž je ředitelem. Zabývá se také monitorováním trhu a jeho analyzováním. Zvláštní pozornost věnuje problematice rezidenčního prostředí. Je členem správní rady Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí a Konta Paraple.

Ing. Jaroslav Novotný

Je absolventem Stavební fakulty ČVUT. Do roku 2000 pracoval na různých pozicích v několika stavebních a projekčních firmách. Je soudním znalcem v oboru ekonomika, ceny a odhady nemovitostí. V roce 2000 spoluzakládal realitní společnosti RAK, ve které působí doposud jako výkonný ředitel a místopředseda představenstva. V současné době je i prezidentem Asociace realitních kanceláří ČR, odborně působí na Vysoké škole ekonomické, v Institutu oceňování majetku či Bankovním institutu vysoké škole.

Ing. Petr Illetško