Ocenění Jones Lang LaSalle na Eurobuild Awards 2011

Společnost Jones Lang LaSalle, poradce v oblasti realit, byla 8. prosince ve Varšavě vyhlášena investičním týmem roku (Investment Agency Team of the Year) v regionu střední a východní Evropy.

Kromě výše zmíněné ceny získala pobočka Jones Lang LaSalle v Polsku další tři unikátní ocenění: kancelářský tým roku (Office Agency Team of the Year), maloobchodní tým roku (Retail Agency Team of the Year) a industriální tým roku (Warehouse Agency Team of the Year).
Poprvé v historii různých slavnostních předávání cen v regionu získala společnost Jones Lang LaSalle všechny agenturní ceny, přičemž porota byla zcela nezávislá a složená ze 170 odborníků v dané oblasti realitního trhu napříč regionem. Hlasování bylo monitorováno společností KPMG. John Duckworth, výkonný ředitel Jones Lang LaSalle v Polsku a v regionu CEE a SEE, říká: „Tato ocenění dokazují přetrvávající důvěru klientů ve schopnosti Jones Lang LaSalle pomoci dosáhnout jejich cílů na realitním trhu. Takovéto uznání naší práce nás velice těší a jsme všichni velmi hrdí na zúčastněné týmy.”
Eurobuild Awards oceňuje a odměňuje úspěchy a dynamiku na realitním trhu v Polsku a ve střední a východní Evropě. Večer je zaměřen na zavedené realitní společnosti a odborníky v oboru.