Office Park Nové Butovice se rozroste o poslední budovu C

Office Park Nové Butovice bude bohatší o dalších 7100 m2 kancelářských ploch s více než 60 parkovacími místy -to vše v budově C, která je čtvrtou fází výstavby administrativního komplexu v Městské části Praha 13.

Dokončením budovy C ve 4. čtvrtletí roku 2008 bude dovršen celý projekt Office Parku, jenž patří k významným pražským kancelářským komplexům. Investorem a developerem projektu je společnost Nové Butovice Development, dceřiná společnost CSPF (Czech and Slovak Property Fund, B. V.). Architektura celého Office Parku včetně budovy C je dílem Studia acht. O pronájem se starají společnosti Cushman & Wakefield a CB Richard Ellis. Generálním dodavatelem je a. s. Metrostav. Celkové investiční náklady na výstavbu budovy C dosáhnou zhruba 225 milionů korun.

Office Park Nové Butovice se skládá celkem ze čtyř administrativních budov ve čtvrti se silným rozvojovým potenciálem. Na rohu ulic Bucharova, Seydlerova a Řeporyjská v oblasti Prahy 13 vyrůstá od roku 1999 projekt Office Park Nové Butovice. Celý komplex zahrnuje výstavbu čtyř samostatných administrativních budov (budova A, budova B, budova C a budova D).

Cena pronájmu kancelářských ploch: 13,75 eur/1 m2/1 měsíc. Součástí objektu osmipodlažní budovy bude také 62 podzemních parkovacích míst. Typické patro disponuje plochou 908 m2. Budovy Office Parku Nové Butovice si pro své působení vybraly renomované společnosti, jakými jsou například Accenture Services, Allianz Pojišťovna, BMW, Cofidis, Mazda Logistics, Sagem Communications, Siemens či Symantec.