Ověřená spolupráce, která nabízí nezávislost a 100% provizi

Již více než rok využívají makléři u nás ověřených výhod spolupráce se společností Síť Realit.cz. Důvod je prostý - všichni makléři si ponechávají 100 % provize ze všech uzavřených obchodů.

Jak je to možné?

Tato spolupráce vznikla jako výsledek revolučního modelu, který je určen jak pro realitní kanceláře či nezávislé makléře, tak i pro externí realitní partnery. Propracovaný realitní systém, možnost inzerce na všech zásadních inzertních serverech a párování nabídek a poptávek jsou dnes minimální podmínkou pro úspěšný pronájem a prodej nemovitostí. Síť Realit.cz nabízí komplexní platformu pro vedení úspěšné realitní kanceláře i pro externí spolupráci realitních partnerů.

#####Základem je samostatnost

„Podstatou celého systému je, že žádný náš partner neplatí poplatky za zřízení realitní kanceláře, ale přesto získává stoprocentní provizi ze svých zakázek a je naprosto nezávislý při řízení kanceláře,“ zdůrazňuje Daniel Piech, majitel společnosti Síť Realit.cz. Systém tak umožňuje založit si vlastní realitní kancelář bez nutnosti mnohdy i značných finančních investic. „Makléři a realitní kanceláře především oceňují nezávislost při řešení obchodních případů a při své činnosti jako takové. Navíc se jim daří zobchodovat větší množství případů než u předchozího působení v realitních kancelářích, kde je obvykle velké zatížení administrativou a dohledem vedení společnosti a na samotnou práci již nezbývá čas,“ říká Petr Bohatý, manažer pro inzerci a kooperaci RK a makléřů.

„Největším rozdílem oproti klasickému systému jiných RK je ponechání si celé provize z úspěšně realizovaného obchodu, kterou může makléř disponovat ihned bez nutnosti přefakturace naší společnosti. Silná inzerce a propagace v nejširším záběru na realitním trhu je základem Sítě Realit,“ dodává Daniel Piech.