Průmyslový park v Boleslavi získal ocenění za nejlepší development

Australský developer Goodman vyhrál se svým průmyslovým parkem v Mladé Boleslavi cenu „Nejlepší průmyslový development v České republice 2012“. Soutěž každoročně vyhlašuje časopis Construction & Investment Journal, který se věnuje realitnímu oboru ve střední Evropě. Ceny jsou vyhlášeny na základě hlasování čtenářů a posouzení odborné poroty. V České republice proběhla soutěž již po dvanácté, uvedl Goodman.

Goodman Mladá Boleslav Logistics Center o celkové ploše 22 tisíc čtverečních metrů byl dokončen v srpnu 2012 na míru společnosti SAS Automotive. Šlo o jednu z největších nájemních transakcí na trhu průmyslových nemovitostí. Park nabízí nejmodernější technologie a odpovídá nejnáročnějším evropským standardům.

”Je to poprvé, co společnost Goodman vyhrála v České republice toto prestižní ocenění. Velmi si ceníme názoru lidí, kteří se v oboru pohybují řadu let a mají zkušenosti z domácího i mezinárodního realitního trhu,“ říká oblastní ředitel Goodman Česká republika a Slovensko Jakub Pelikán. ”Ocenění zároveň vnímáme jako závazek pro naše další developerské aktivity na středoevropském trhu,” dodává. Pronájem parku zajistil průmyslový tým společnosti Cushman & Wakefield.