První etapa projektu Heřmanův Dvůr

V exkluzivním rezidenčním komplexu Heřmanův Dvůr úspěšně proběhla kolaudace 1. etapy, která zahrnuje čtyři třípodlažní řadové rodinné domy se zahrádkou a tři byty se samostatným vchodem. Dva byty ve spodních patrech jsou mezonety, též s vlastní zahrádkou, v podkroví nad nimi je umístěn loftový byt.

První majitelé se do svých nových domovů mohou začít stěhovat v nejbližší době. Dokončení druhé etapy projektu, bytového domu se čtyřmi byty a ateliérem, se plánuje na únor příštího roku. Heřmanův Dvůr vyrůstá v nádherném prostředí Šáreckého údolí. Magický nádech tomuto projektu dává nejen originalita architektonického řešení, ale i poklidná atmosféra venkova a sama historie, která je na místě bývalé usedlosti ze 17. století zřetelně patrná. „Heřmanův Dvůr zachovává tvář venkovského sídla, ale zároveň nabízí funkční řešení bydlení třetího tisíciletí. Tato kombinace jedinečného bydlení v klidu, zeleni a soukromí, a současně nedaleko centra s veškerou občanskou infrastrukturou se v dnešní Praze již jen velmi těžko hledá,“ uvádí Ondrej Sedláček, generální ředitel developerské společnosti MOD-INVEST.

#####Souznění s přírodou

Architektonický styl tvoří lehké, liniově čisté prvky a materiály spojující objekt s přírodou. Vnitřní vybavení domů a bytů představuje nadčasový elegantní design a precizní řemeslné vypracování. Noví obyvatelé jistě ocení kvalitní materiály, které jsou nabízeny již ve standardu - dřevěná eurookna a balkonové dveře, dřevěné vnitřní i vstupní dveře v moderním designu, dřevěné podlahy Magnum dub, mrazuvzdorné venkovní dlažby, dlažby a obklady italské výroby Impronta Italgraniti a Iris v kvalitním designu a mnoho dalších. Osobitě řešené interiéry dávají pocit jedinečnosti i útulnosti, a přitom odpovídají veškerým požadavkům moderního člověka. Okna francouzského typu, štukované stropy, zajímavé průhledy, prosklené vchody do zimní zahrady či tělocvičny, zahradní terasy - to je jen několik málo dalších prvků, které dokládají atraktivitu bydlení v Heřmanově Dvoře.