Realit, romantik a kvalitní renovace

Více než tři roky jste byli zvyklí vídat na tomto místě tvář šéfredaktora Tomáše Johánka. Za tu dobu se časopis výrazně proměnil – a je třeba upřímně říci, že k lepšímu! Magazín REALIT si získal uznání mezi odbornou veřejností a nabízí dnes opravdu cenné informace z realitního i stavebního trhu, které v jiných časopisech nenajdete. Za to patří Tomáši Johánkovi uznání a dík!

Vážení čtenáři!

[file:12191:small:right]

Jako nový šéfredaktor se tak nacházím v nelehké pozici: vždycky se snáze zlepšuje to, co bylo špatné… Ale je to výzva! Mým úkolem bude využít svérázný mix svého profesního vybavení (pedantství, romantický rozlet, právnické vzdělání a dlouholetá redakční praxe ve stavebních titulech) k tomu, abych nejen udržel odbornou úroveň titulu, ale navíc ho posunul směrem k vyšší čtenářské atraktivitě.

Nepřišel jsem bořit, nýbrž tvořit. Na pevných základech chci dále stavět. Nebude to nový dům. Bude to kvalitní renovace.

Totéž by mělo platit o webových stránkách Realitu, kterým se nadále bude naplno věnovat odborník – Tomáš Johánek! Jste-li příznivci aktuálních zpráv i původních autorských článků na webu, nezapomeňte na www.realit.cz. S vámi všemi se pak těším „na sečtenou“ opět za měsíc zde.

*Vít Straňák, šéfredaktor*