Sedmička hledá nejlepší koupaliště

Nejlepší koupaliště letošního léta vyberou čtenáři. Volit budou z jedenácti lokalit, které Sedmička otestovala.

V minulých měsících jsme vám na stránkách Sedmičky předkládali testy koupališť, tak i míst ke koupání a osvěžení v Berouně a okolí.
S našimi redaktory a fotografkou jsme všechna místa navštívili, hodnotili a fotografovali, abychom představili každou lokalitu co nejpodrobněji. Součástí testů byly informace o přístupu k vodě i o její kvalitě, úpravě koupaliště, možnostech sportovního vyžití, kvalitě občerstvení a čistotě toalet.
Jelikož některá koupaliště letos vůbec neotevřela, snažili jsme se vám nabídnout i jiné varianty koupání, například v rybnících, případně jsme vám nabídli několik příjemných míst u řeky Berounky. Někdo díky nám možná objevil nové místo, kam se letos zajel vykoupat poprvé. Jiný se naopak zlobí, že jsme prozradili jeho oblíbené koupaliště a teď tam chodí více lidí. Samozřejmě jsme se snažili o maximální objektivnost. Je tu září, prázdniny jsou pryč a voda v řekách a rybnících chladne. Ideální čas na zhodnocení, kde se léto trávilo nejpříjemněji, kde bylo na dece nejlépe a kde byla naopak třeba jen nuda a špína. Verdikt je na čtenářích. Budeme napjatě čekat, které místo vyberou.