Sport Centrum Na Krutci otevřeno

RS Sport Centrum Romana Šebrleho zahájilo provoz. Sportovní komplex kromě multifunkční haly obsahuje i šest tenisových kurtů.

Klimatizovaná hala v sobě skrývá tři golfové simulátory a restauraci v přízemí, v patře pak regenerační centrum s vířivkami, saunou, masáží, solárii a Hypoxi studiem. Halu doplňují venkovní tenisové kurty se třemi typy povrchů.

#####Obytný soubor Na Krutci

RS Sport Centrum Romana Šebrleho je součástí Obytného soboru Na Krutci, developerského projektu společnosti Metrostav a. s., jehož I. etapa výstavby získala ocenění v soutěži Best of Realty 2007.

Originální bydlení u Tiché Šárky poskytuje komfortní domov zakomponovaný do moderního architektonického celku, jenž skloubil 13 solitérních vil, 16 řadových rodinných domů a 6 bytových domů s nápaditě a nadstandardně řešeným obytným prostorem zasazeným do zeleně s nádherným výhledem do Tiché Šárky. V současné době je celý projekt dokončen a v nabídce je několik vil z II. etapy výstavby.

Ačkoli jsme dokončení další etapy Na Krutci uváděli v minulém čísle Realitu č. 4, omylem jsme připojili fotku projektu v Praze-Uhříněvsi. Omlouváme se čtenářům i developerovi.