V Praze se sejdou špičky českého realitního trhu

Ekonomická krize, legislativní změny, vstup franšízových řetězců na český realitní trh či nové strategie realitních serverů budou na pořadu jednání Realitního kongresu 2010.

Ten se uskuteční první říjnový den v kongresovém centru pražského hotelu Hilton pod záštitou České komory realitních kanceláří a České asociace dražebníků. Podle organizátorů půjde o největší realitní událost roku 2010, která má přinést odpovědi na aktuální otázky týkající se trhu s nemovitostmi v České republice. Diskutovat zde bude možné s odborníky z oblastí realit, developmentu, bank, advokátních kanceláří, provozovatelů realitních serverů a profesních sdružení.

Generálním partnerem kongresu je společnost BONAFIDE GROUP, jejíž zástupce René Hradecký obstará úvod kongresu. O etice podnikání následně pohovoří šéf ČKRK Bedřich Skalický, na problematiku fondů kolektivního investování se zaměří Lukáš Vácha z Conseq Investment Management a o současné situaci na trhu realitních serverů se pohovoří Aleš Kužma z firmy Real City.

www.realitnikongres.cz.