Viladům Branická vyhlídka přivítá nové majitele ještě letos

Společnost CRESCON dokončila projekt nadstandardního bydlení v žádané lokalitě pražského Braníku. Solitérní viladům s 12 prostornými bytovými jednotkami, který je citlivě zasazen do stávající vilové zástavby na okraji lhoteckého lesoparku, byl zkolaudován a noví majitelé se budou moci stěhovat ještě v letošním roce. Oznámil to developer.

Viladům Branická vyhlídka nabízí v pěti nadzemních podlažích komfortní bytové jednotek v dispozicích 2+kk až 4+kk a velikostech od 53 do 157 čtverečních metrů. „Projekt představuje ideální rodinné bydlení. V dosahu centra i široké občanské vybavenosti, v žádané lokalitě charakteristické klidem a bezpečím vilové zástavby,“ říká ředitel společnosti CRESCON Jan Jerie. Prodána je téměř polovina bytů.

Kromě nejvyššího patra, na kterém se rozprostírá 157metrový penthouse se 100metrovou střešní terasou, jsou do jednotlivých podlaží situovány vždy dva až tři byty. Ke každému náleží prostorná terasa nebo předzahrádka. K bytovým jednotkám patří také komory umístěné v přízemí objektu, podzemní podlaží je určeno pro 17 parkovacích stání, navíc jsou k dispozici ještě tři parkovací stání venkovní. Architektonickému řešení domu vévodí čisté linie a promyšlené uspořádání vnitřního prostoru bytů. Celá stavba působí vyváženým a klidným dojmem a pochází od renomovaného architekta Stanislava Heidlera. Ten stojí i za předchozím projektem nazvaném Procházkova 7, jenž byl nominován na ocenění Best of Realty pro rok 2012.

V docházkové vzdálenosti viladomu je obchodní centrum Novodvorská a menší obchody v rámci starého Braníka. Nechybí školy, školky, pošta ani zdravotnické zařízení. Odpočinek a sportovní vyžití umožňuje přilehlý lesopark. Výhodou je také blízkost Vltavy, podél které vede cyklostezka z centra Prahy až na Zbraslav. V sousedních Hodkovičkách se nachází kvalitní golfové hřiště, v létě je možno se osvěžit ve Žlutých lázních či si zaplavat v bazénu v Podolí, příznivci zimy a bruslení zase ocení nedaleký zimní stadion. Poblíž domu se nachází zastávka čtyř linek autobusů MHD spojující oblast s trasou metra B na Smíchovském nádraží či s trasou metra C na stanici Kačerov. Jen několik minut trvá cesta na zástavku tramvají, které zajišťují pohodlné a rychlé spojení s centrem města.