Viladům Májová splní sny o krásném bydlení

Viladům Májová je nový bytový projekt, který v sobě spojuje moderní bydlení uprostřed vilové čtvrti v městské části Praha – Suchdol s dobrou dopravní dostupností metropole, Letiště Ruzyně i dálniční a silniční sítě. Jeho autoři mysleli především na pohodlí budoucích obyvatel, a tak se nejedná o dílo megalomanských rozměrů. Právě naopak, menší počet bytů nabídne svým novým majitelům více klidu a soukromí.

Bytový dům má velmi vysoký standard vybavenosti. Každý byt má svůj exteriérový prostor, sklepní kóji a parkovací stání v suterénu. Vybrat si můžete podle svých vlastních preferencí. Byty s nádherným výhledem, byty s kontaktem se zelení (vlastní oplocená předzahrádka) nebo velkou terasou – to vše Viladům Májová nabízí. Útočiště pro sebe a svou rodinu zde najde opravdu každý. Architektonické řešení domu je důmyslně promyšlené a dispozice bytů byly účelně navržené. Orientace na jih nebo na západ Vám zaručí dostatek světla i tepla. Z hlediska energetické náročnosti se viladům řadí do kategorie B.

Kvalitativní standard bytů odpovídá výjimečnosti projektu a zahrnuje dřevěná okna, bezpečnostní dveře, dlažby a plovoucí podlahy v bytech, kvalitní zařizovací předměty nebo třeba i výtah, který Vám umožní pohodlnou přepravu i s kočárkem. Samozřejmostí jsou i datové rozvody internetu a odečet spotřeby médií bez nutnosti vstupu do bytů. Velmi dobrá je občanská vybavenost okolí. V blízkosti najdete nadstandardní mateřskou školku, základní a střední školu i kampus vysokých škol. Je tu dětské hřiště, krytý bazén, tělocvičny, posilovna a další sportovní areály. V docházkové vzdálenosti najdete restaurace a kavárnu, crêperii, kluby, knihovnu, dům dětí a mládeže, zdravotnická zařízení, kadeřnictví, lékárny, obchody a mnoho dalšího. Projekt Viladům Májová nabízí byty kategorie 1+kk až 4+kk o výměře od 37 do 120 metrů čtverečních.