Wienerberger fórum přidává termíny v Praze a v Brně

Čtvrtý ročník Wienerberger fóra, který se letos bude mimo jiné věnovat i připravovaným revizím zákona o hospodaření energií a její prováděcí vyhlášky, hlásí téměř „vyprodáno“. V Praze a v Brně je již kapacita sálů prakticky vyčerpána, a proto zde byly přidány další dodatečné termíny, na které se mohou zájemci hlásit.

První seminář již proběhl 5. ledna v Českých Budějovicích. Další budou následovat v Brně (10. 1.), Ostravě (12. 1.), Praze (17. 1.), Plzni (19. 1.) a v Hradci Králové (24. 1.). Nově se zájemci z řad projektantů, architektů a odborníků ze stavebních firem mohou hlásit i na další seminář v Brně (26. 1.) a v Praze (2. 2. 2012). Dosud se na semináře zaregistrovalo prostřednictvím formuláře na webu www.wienerbergerFORUM.cz
Témata seminářů byla připravována jak s ohledem na již probíhající či právě projednávané legislativní změny v oblasti stavebnictví, tak jako reflexe na požadavky a dotazy účastníků minulých ročníků Wienerberger fóra. Prezentovány zde budou také praktické zkušenosti ze staveb realizovaných z cihel plněných minerální vatou POROTHERM T Profi.