Dušan Kütner: Není konvoj jako konvoj

Průjezd amerického konvoje

Průjezd amerického konvoje Zdroj: ctk

Boj jediných a pravých Čechů proti islamizaci postoupil do dalšího myšlenkového levelu. Část lidí na Facebooku nepochopila jeden z příspěvků, který „brojil“ proti tomu, aby se prvňáčci učili ve škole arabské číslice. Evidentní vtip vzala vážně a se vzkazem „ať se čmoudi naučí ta naše“ rozvášněně sdílela o 106... tedy vlastně o CVI.

Čekejme vlnu protestů proti starým arabským objevům v chemii, matematice či lékařství, neboť islamizace se plíží všude kolem nás už stovky let a nikdo si toho nevšiml. Bojovníci proti islámu by mohli začít třeba hromadným pálením kalkulaček, počítačových klávesnic, telefonů či hodinek a vůbec všeho toho neřádu, kam se arabská číslice lstivě a zákeřně s cílem zničit naši kulturu vplížila.

Na jedné ze sociálních sítí už z výše uvedených důvodů vznikla i recesistická komunita nazvaná „Arabské číslice v Česku nechceme“. Název odkazuje i na skupinu protiamericky naladěných rusofilů a jejich jarní šílenství, které vypuklo při přejezdu amerických vojenských jednotek Českem. Tehdy to vypadalo, že se zformuje polovojenská ozbrojená domobrana v čele s „velitelem tady budu já“ Jiřím Vyvadilem a vlastními těly budou bránit průjezdu a okupaci té naší malé zemičky (čímž by paradoxně pobyt amerických vojáků naopak prodloužili).

Nyní projíždí další kolona a hle – nic se neděje. Žádné výkřiky, protesty, petice či výzvy k ozbrojování a dokonce i Vyvadil se zmohl pouze na slabé konstatování, že jej USA „fakt s…u“. Že by si uvědomili, že svými protesty vyvolali ještě větší vlnu sympatií pro americké vojáky, kterým pak z mostů a kolem silnic mávaly tisíce lidí, a podobnou ostudu si už uříznout nechtějí?