E15 pokřtila magazín Elita byznysu. Na oslavu dorazily české podnikatelské špičky

Generální ředitelka CNC Libuše Šmuclerová a moderátor večera Jakub Železný

Generální ředitelka CNC Libuše Šmuclerová a moderátor večera Jakub Železný Zdroj: Michael Tomeš

Generální ředitelka CNC Libuše Šmuclerová s šéfredaktorkou E15 Terezou Zavadilovou
Zahájení Prague Playoffs
Daniel Častvaj z EPH sleduje závody
Parkurové závody
Jaroslava Valová ze Siko, Jiřina Nepalová Renomia, Andrea Ferancová Bartoňová z Espira Investment, Tereza Zavadilová z E15 a Dušan Kunovský z Central Group
35
Fotogalerie

Elita byznysu, již druhé vydání exkluzivního magazínu deníku E15 pod značkou E15 Premium, byl pokřtěn na galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs ve čtvrtek 21. listopadu. Křtu magazínu, který ve spolupráci se slovenským magazínem Trend zmapoval top sto nejbohatších Čechů a Slováků, a jehož partnery byly advokátní kancelář Havel & Partners, společnost Patria Finance, RSM a Chateau Troja Residence, se účastnily špičky tuzemského byznysu. 

Mezi hosty, jež přivítaly generální ředitelka a předsedkyně představenstva mediálního domu CNC Libuše Šmuclerová a šéfredaktorka deníku E15 Tereza Zavadilová, byli například zakladatelka společnosti Siko Jaroslava Valová, zakladatelka společnosti Renomia Jiřina Nepalová, majitel Koh-i-nooru Vlastislav Bříza, majitel investiční skupiny Unicapital a banky Creditas Pavel Hubáček, majitel Central Group Dušan Kunovský, majitel SPGroup Pavel Sehnal, developer Luděk Sekyra, majitelé Dermacolu Vladimír a Věra Komárovi, majitel Czechoslovak Group Michal Strnad a mnoho dalších. 

Chcete si objednat magazín Elita byznysu? Kupte si ho v naší online trafice iKiosek.cz! Dnes objednáte a další pracovní den máte ve schránce. Doprava je zdarma.

Video placeholde
Magazín E15 Premium Miliardáři • E15