360° požitek pro všechny smysly, to je nový plnoautomatický kávovar JURA J6

Kávovar Jura J6

Kávovar Jura J6 Zdroj: Jura

Kávovar JURA J6 je stvořen k tomu, aby se stal designovou dominantou kuchyně. Ušlechtilé materiály a promyšlené kontrastující detaily se snoubí s jeho schopností připravit široké spektrum kávových specialit v té nejvyšší kvalitě. Postarají se o to nejmodernější technologie z dílny značky JURA. Ovládání stroje je navíc jednoduché, a pokud si k němu zákazník dokoupí volitelný modul Smart Connect, může jej dokonce ovládat chytrým telefonem.

Harmonický design nejmladšího člena úspěšné řady J charakterizuje rotační ovladač s krystalově modrým podsvícením, barevný displej, skleněný odkapávací rošt a nastavitelná pochromovaná kávová výpust. V přístroji J6 se pojí bohaté zkušenosti s nejmodernějšími technologiemi. Výsledkem je plně automatický kávovar, který poskytuje špičkový požitek pro všechny smysly. Připraví rozmanité speciality s vynikající kvalitou aromatu, má intuitivní ovládání, bezchybně dodržuje hygienické standardy s certifi kací TÜV, má skvělý design a se švýcarskou přesností je vyroben z hodnotných materiálů.

Nejlepší výsledky v každém ohledu díky technologii P.E.P.® a technologii jemné pěny

Hned několik špičkových novinek umožňuje přípravu klasických i nových specialit v nepřekonatelné kvalitě: mlýnek AromaG3 pomele kávová zrna dvojnásobnou rychlostí, a přesto zachová lahodné aroma kávových zrn. Impulzní extrakční proces (P.E.P.®) optimalizuje dobu extrakce u tzv. krátkých specialit a ristretto a espreso se díky němu rozzáří celým ohňostrojem chutí. Módní speciality zakončené mlékem a mléčnou pěnou jsou díky technologii jemné mléčné pěny připraveny v té nejvyšší kvalitě. A poradí si dokonce s módní specialitou fl at white na pouhý stisk tlačítka.

Jednoduchá a komfortní je i údržba kávovaru pomocí integrovaných automatizovaných programů. Kávovar JURA J6 je již v prodeji v bílém nebo stříbrné provedení. Seznam míst, kde vám bude profesionálně představen naleznete na webových stránkách www.jura.com.