Technologický pokrok nezastavíte. Ani v žehlení

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Braun.cz

V oblasti žehlení nebývají někdy využité technologie viditelné na první pohled. A pro mnoho zákazníků to bývá „pouhá“ žehlička“. Největším přáním pak je, aby žehlička žehlila téměř sama. Takové zázraky se v oblasti žehlení ještě nedějí. Značka Braun se však díky neustálým inovacím snaží k tomuto přání nejvíce přiblížit.

V letošním květnu společnost Braun představuje novinkovou řadu napařovacích žehliček TexStyle 7 Pro a model z řady TexStyle 9. Inspirací se stal jeden z nejprodávanějších parních generátorů značky Braun, CareStyle IS 5043.

Oceňovaný parní generátor a jeho vlastnosti, jakými jsou unikátní zaoblená žehlicí plocha a iCare technologie pro žehlení jednou teplotou, budou nyní dostupné nejen u řady CareStyle, ale také u napařovacích žehliček Braun.

Braun ve znamení neustálých inovací

Společnou, ale ne jedinou inovací, je zaoblená 3D žehlicí plocha BackGlide. Model řady TexStyle 9 nabízí navíc unikátní iCare technologii, kdy se nemusí nastavovat žádná teplota a jednou teplotou se žehlí všechny druhy látek. Dalšími společnými rysy jsou známé Braunem patentované žehlicí plochy, vysoké parametry jako jsou příkon a parní ráz, lehká váha žehliček, ale také nový inovativní a pro Braun netradiční design.

Perfektní teplota pro všechny druhy látek. Bez nastavování

S technologií iCare už není třeba třídit prádlo, přemýšlet, o jaký se jedná materiál nebo čekat až vychladne žehlicí plocha. Největším přínosem je rychlé a bezstarostné vyžehlení, bez obavy, že by došlo ke spálení a zničení oděvů.

Inspirováno zimními sporty

U modelů z řady TexStyle 7 Pro a 9 je zadní část žehlicí plochy zaoblena směrem nahoru. Podobně jako zaoblená hrana snowboardu. To zabraňuje zadrhávání žehličky u kapes, zipů, cvoků a knoflíků – i při žehlení směrem dozadu. Odpadá neustálé zvedání žehličky nad plochu žehlicího prkna a snižuje tak námahu a strávený čas nad opakovaným rovnáním oblečení či dožehlováním nově vytvořených záhybů.

Kvalita začíná u žehlicí plochy

Na kvalitě žehlicí plochy závisí i celkový výsledek žehlení. Žehličky Braun jsou opatřeny extra kluznými a odolnými žehlicími plochami. TexStyle 7 Pro nabízí patentovanou Eloxovanou plochu 2x tvrdší než nerezová ocel s vynikající kluzností a odolností.

TexStyle 9 pak nabízí plochu Safírovou. Ta je oproti běžně používané nerezové oceli 4x tvrdší a systém šesti na sebe uložených vrstev z ní dělá světovou jedničku v odolnosti proti poškrábání. Praktickým přínosem je hladká kluznost, dlouholetá životnost a s tím spojená šetrnost ke kvalitě oděvů. Safírovou plochu navíc můžete v případě potřeby čistit také ocelovou vlnou. Ať už žehlíte přes jakékoliv překážky jako jsou knoflíky, zipy a cvoky, není třeba se bát poškrábání.

Maximální parní výkon

Modely nabízí až 2800W příkon a spolu s vysokým parním rázem (až 230 g/min) a 6stupňovým nastavením páry je žehlička nejen rychle připravena k použití, ale také ušetří spoustu času nad žehlením. Tomu přispívá také rozložení velkého množství aktivních parních otvorů do 3 zón na žehlicí ploše, které maximálně využívají zmíněný parní výkon – a to i do špičky pro efektivní žehlení límců nebo míst kolem manžet.

Nepřemlouvejte. Přesvědčujte

Slogan značky Braun, který pochází z 50. let, zní: „Nepřemlouvejte. Přesvědčujte.“ V duchu této myšlenky budou mít i letos zákazníci opět možnost vidět a vyzkoušet novinky na řadě prodejen na českém i slovenském trhu. Stejně tak mohou zákazníci vyzkoušet žehličky či parní generátory z pohodlí domova v rámci 100denní záruky vrácení peněz.

Jak parní generátory, tak napařovací žehličky mají své výhody. Pokud nyní zákazník váhá nad koupí parního generátoru, ať už z důvodu vyšší počáteční investice, větších rozměrů nebo že mu napařovací žehlička vyhovuje více, ale stejně by si chtěl dopřát výhody pohodlného žehlení se zaoblenou plochou a iCare technologií, může si vybrat z celkem 5 nových modelů z řad TexStyle 7 Pro a TexStyle 9.

Pro více informací navštivte: www.braunhousehold.cz