Ledecká má třetí zlato a politici se mohli přetrhnout s gratulacemi. Komu to tak trochu ujelo

Dnes se opět podíváme do světa sociálních sítí a budeme hledat Nejkreténštější tweet týdne. Fantastická Ester Ledecká získala zlato v paralelním obřím slalomu na snowboardu a všichni politici se mohli přetrhnout, aby jí co nejoriginálněji poděkovali.

A bylo nebylo, v jedné malé zemičce uprostřed Evropy existovala řada odborníků na cokoliv. A v poslední době krom hokeje obzvláště na ukrajinsko-ruský konflikt! Bohužel však člověk neví, jestli to jsou Ruskem placení agenti, nebo prostě v dětství koukali moc na Mrazíka. Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Je to nejspíš opět jen dílem náhody, ale tito lidé se pravidelně objevují ve vysílání České televize. A jeden takový nám teď vysvětlil, proč na ukrajinsko-ruských hranicích hrozí válka. A člověk by se po takových teoriích skoro domníval, jako by Spojené státy investovaly do přístrojů na ovládání mysl a s pomocí elektromagnetických vln vysílaných pár tisíc kilometrů pak nutili Rusy stavět k hranicím se svým sousedem tanky. Aneb ďábelský plán vraha žen a dětí Joe Bidena! Má snad pravdu a Západ by měl ustoupit?