Vítězem Zasedačky roku jsou kanceláře SAP

Hlavní kategorie - SAP

Hlavní kategorie - SAP Zdroj: SAP

Kancelář jako DNA firmy - Notino
Kancelář jako DNA firmy - Notino
Nejatraktivnější pracovní prostředí- Opero
Nejatraktivnější pracovní prostředí- Opero
Nejatraktivnější pracovní prostředí- Opero
32
Fotogalerie

Soutěž CBRE Zasedačka roku 2017 je u konce. Hlavní kategorii zabývající se tuzemskými kancelářskými prostory vyhrála společnost SAP.

Čtvrtý ročník soutěže CBRE Zasedačka roku 2017 zná vítěze všech kategorií. V budově FIVE na pražském Smíchově vedení soutěže vyhlásilo vítězem kanceláře firmy SAP.

Soutěžilo se ale i v dalších specifických kategoriích. Jako nejatraktivnější pracovní prostředí byly oceněny kanceláře společnosti Opero, v kategorii Kancelář jako DNA brněnské prostory firmy Notino. V nové kategorii Malá kancelář zvítězil Vault 42, kategorii Zdravá kancelář (odborný garant Česká rada pro šetrné budovy) vyhrála SCS Software a kategorii Chytrá spolupráce (odborný garant Microsoft) vyhrála Mainstream Technologies.

Kanceláře pro budoucí výzvy (odborný garant Skanska) vyhrál NEORIS Česká republika, za nejlepší architektonický návrh vyhodnotila odborná porota ČVUT Atelier YUAR za návrh kanceláří firmy MSD. Hlasování veřejnosti vyhrála opět společnost SCS Software. Celkově v něm hlasovalo rekordních 9098 lidí.

„V letošním ročníku si velmi cením spolupráce se studenty, se kterými jsem hodnotila projekty pro ocenění kategorie Architektonický návrh. Neztratit kontakt s mladými architekty a slyšet jejich názor je pro mě velmi důležité,“ říká předsedkyně poroty architekta Eva Jiřičná. „Posláním vítězů všech kategorií je inspirovat firmy, aby se zabývaly svým pracovním prostředím, a to i za hranicemi svých kanceláří,” dodává.

Do soutěže se letos přihlásilo 94 firem z celé České republiky. „Čtvrtý ročník projektu CBRE Zasedačka roku nám jasně ukázal, že moderní kanceláře již nejsou pouze výsadou hlavního města,“ komentuje složení účastníků Petra Lávičková ze společnosti CBRE, která soutěž organizuje.