Vedoucí expedice Zdeňka Bajglová kontrolovala 21. listopadu 2018 balení kostkového cukru v závodu společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou.|
Zdroj: Profimedia.cz
Výrobky společnosti Moravskoslezské cukrovary ze závodu v Hrušovanech nad Jevišovkou na snímku pořízeném 21. listopadu 2018.|
Zdroj: Profimedia.cz
Zbavování nečistot ze vstupní suroviny v cukrovaru společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou na snímku pořízeném 21. listopadu 2018.|
Zdroj: Profimedia.cz
Řezaná surovina na pásu v cukrovaru společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou na snímku pořízeném 21. listopadu 2018.|
Zdroj: Profimedia.cz
Vedoucí výroby Radim Daňhel s tzv. lehkou šťávou 21. listopadu 2018 v závodu společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou.|
Zdroj: Profimedia.cz
Řezaná surovina na pásu v cukrovaru společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou na snímku pořízeném 21. listopadu 2018.|
Zdroj: Profimedia.cz
Zbavování nečistot ze vstupní suroviny v cukrovaru společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou na snímku pořízeném 21. listopadu 2018.|
Zdroj: Profimedia.cz
Vedoucí výroby Radim Daňhel ukazoval cukrovinu 21. listopadu 2018 v závodu společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou.|
Zdroj: Profimedia.cz
Zkrystalizovaná cukrová hmota v odstředivce na snímku pořízeném 21. listopadu 2018 v závodu společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou.|
Zdroj: Profimedia.cz
Hlavní brána závodu společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou na snímku pořízeném 21. listopadu 2018.|
Zdroj: Profimedia.cz
Bagr nakládal řepu 21. listopadu 2018 v závodu společnosti Moravskoslezské cukrovary v Hrušovanech nad Jevišovkou.|
Zdroj: Profimedia.cz
Moravskolszské cukrovary, a.s., odštěpný závod Opava, Cukrovar v Opavě - Vávrovicích.|
Zdroj: Profimedia.cz