Zelený a bílý chřest - stejná surovina, jiný způsob pěstování|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Šéfkuchař Jakub Čermák připravuje v Jam and Co. veggie miso ramen s chřestem v tempuře|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Udon carbonara a asijský salát s krevetami a nudlemi|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Tvarohové noky s chřestem a medvědím česnekem připravuje Jan Pípal v pražské restauraci Vinohradský parlament.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Kroketa z uzeného kolena a bílý chřest|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Majitel Českého chřestu Jan Šafář.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Majitel Českého chřestu Jan Šafář.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Hlavičky bílého chřestu vyrostou během dne o několik centimetrů a je potřeba je urychleně sklidit.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová