Z farmy na talíř rychlostí chřestu. Jak se pěstuje zelenina, která nepočká, a kdo jsou misionáři českého chřesťanství

4/13
Přehled fotografií
Zavřít
  • Zelený a bílý chřest - stejná surovina, jiný způsob pěstování
    Zelený a bílý chřest - stejná surovina, jiný způsob pěstování| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Šéfkuchař Jakub Čermák připravuje v Jam and Co. veggie miso ramen s chřestem v tempuře
    Šéfkuchař Jakub Čermák připravuje v Jam and Co. veggie miso ramen s chřestem v tempuře| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Udon carbonara a asijský salát s krevetami a nudlemi
    Udon carbonara a asijský salát s krevetami a nudlemi| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Tvarohové noky s chřestem a medvědím česnekem připravuje Jan Pípal v pražské restauraci Vinohradský parlament.
    Tvarohové noky s chřestem a medvědím česnekem připravuje Jan Pípal v pražské restauraci Vinohradský parlament.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Kroketa z uzeného kolena a bílý chřest
    Kroketa z uzeného kolena a bílý chřest| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Majitel Českého chřestu Jan Šafář.
    Majitel Českého chřestu Jan Šafář.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic
    Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.
    Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic
    Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic
    Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.
    Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Majitel Českého chřestu Jan Šafář.
    Majitel Českého chřestu Jan Šafář.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Hlavičky bílého chřestu vyrostou během dne o několik centimetrů a je potřeba je urychleně sklidit.
    Hlavičky bílého chřestu vyrostou během dne o několik centimetrů a je potřeba je urychleně sklidit.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Zelený a bílý chřest - stejná surovina, jiný způsob pěstování
Šéfkuchař Jakub Čermák připravuje v Jam and Co. veggie miso ramen s chřestem v tempuře
Udon carbonara a asijský salát s krevetami a nudlemi
Tvarohové noky s chřestem a medvědím česnekem připravuje Jan Pípal v pražské restauraci Vinohradský parlament.
Kroketa z uzeného kolena a bílý chřest
Majitel Českého chřestu Jan Šafář.
Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic
Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.
Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic
Zemědělský areál v Hostíně u Vojkovic
Jakmile se fólie na „hrobech“ začnou nadzvedat, bude potřeba chřest okamžitě sklidit a rozjet zatím utichlé třídicí linky.
Majitel Českého chřestu Jan Šafář.
Hlavičky bílého chřestu vyrostou během dne o několik centimetrů a je potřeba je urychleně sklidit.