Interiérem se hned po otevření line vůně bukového dřeva z udírny.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Bistro Big Smokers obohatilo pražskou gastronomickou scénu před necelým měsícem.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Ze zákulisí nového bistra.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Velký ale decentní reklamní poutač zaujme na první pohled.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Spolumajitelé podniku Tomáš Oujezdský se Silvií Jackson.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
"Maso pochází striktně od českých prověřených chovatelů, kteří si zakládají na správné stravě a zacházení se zvířetem," říká Oujezdský.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Z místních zdrojů pochází u zelenina, máslo, mléko a vajíčka.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
"Pokud to jde, uvažujeme lokálně," říká Oujezdský.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Servíruje se zde na kovových tácech. V tomto případě jde o menší porci - krůtí stehno, salát Coleslaw a bulka.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Menu lze nakombinovat z uzeného hovězí, vepřového nebo drůbežího masa, případně klobás.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Maso lze doplnit salátem, od tradičního bramborového až po zeleninový.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
A mají zde i sendviče s hovězím, vepřovým, ale také ve vegetariánské podobě.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Rozšiřovat menu zatím v Big Smokers v plánu nemají.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
"Pracujeme s čerstvou lokální surovinou proto se položky budou obměňovat," dodává Oujezdský.|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Zakládají si zde i na kvalitě servisu.|
Zdroj: Michaela Szkanderová