FOTOREPORTÁŽ E15: V Holešovicích nepřestávají přibývat bistra, jádrem nového konceptu je udírna

6/15
Zavřít
  • Interiérem se hned po otevření line vůně bukového dřeva z udírny.
    Interiérem se hned po otevření line vůně bukového dřeva z udírny.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Bistro Big Smokers obohatilo pražskou gastronomickou scénu před necelým měsícem.
    Bistro Big Smokers obohatilo pražskou gastronomickou scénu před necelým měsícem.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Ze zákulisí nového bistra.
    Ze zákulisí nového bistra.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Velký ale decentní reklamní poutač zaujme na první pohled.
    Velký ale decentní reklamní poutač zaujme na první pohled.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Spolumajitelé podniku Tomáš Oujezdský se Silvií Jackson.
    Spolumajitelé podniku Tomáš Oujezdský se Silvií Jackson.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • "Maso pochází striktně od českých prověřených chovatelů, kteří si zakládají na správné stravě a zacházení se zvířetem," říká Oujezdský.
    "Maso pochází striktně od českých prověřených chovatelů, kteří si zakládají na správné stravě a zacházení se zvířetem," říká Oujezdský.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Z místních zdrojů pochází u zelenina, máslo, mléko a vajíčka.
    Z místních zdrojů pochází u zelenina, máslo, mléko a vajíčka.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • "Pokud to jde, uvažujeme lokálně," říká Oujezdský.
    "Pokud to jde, uvažujeme lokálně," říká Oujezdský.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Servíruje se zde na kovových tácech. V tomto případě jde o menší porci - krůtí stehno,   salát Coleslaw a bulka.
    Servíruje se zde na kovových tácech. V tomto případě jde o menší porci - krůtí stehno, salát Coleslaw a bulka.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Menu lze nakombinovat z uzeného hovězí, vepřového nebo drůbežího masa, případně klobás.
    Menu lze nakombinovat z uzeného hovězí, vepřového nebo drůbežího masa, případně klobás.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Maso lze doplnit salátem, od tradičního bramborového až po zeleninový.
    Maso lze doplnit salátem, od tradičního bramborového až po zeleninový.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • A mají zde i sendviče s hovězím, vepřovým, ale také ve vegetariánské podobě.
    A mají zde i sendviče s hovězím, vepřovým, ale také ve vegetariánské podobě.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Rozšiřovat menu zatím v Big Smokers v plánu nemají.
    Rozšiřovat menu zatím v Big Smokers v plánu nemají.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • "Pracujeme s čerstvou lokální surovinou proto se položky budou obměňovat," dodává Oujezdský.
    "Pracujeme s čerstvou lokální surovinou proto se položky budou obměňovat," dodává Oujezdský.| Zdroj: Michaela Szkanderová
  • Zakládají si zde i na kvalitě servisu.
    Zakládají si zde i na kvalitě servisu.| Zdroj: Michaela Szkanderová
Interiérem se hned po otevření line vůně bukového dřeva z udírny.
Bistro Big Smokers obohatilo pražskou gastronomickou scénu před necelým měsícem.
Ze zákulisí nového bistra.
Velký ale decentní reklamní poutač zaujme na první pohled.
Spolumajitelé podniku Tomáš Oujezdský se Silvií Jackson.
"Maso pochází striktně od českých prověřených chovatelů, kteří si zakládají na správné stravě a zacházení se zvířetem," říká Oujezdský.
Z místních zdrojů pochází u zelenina, máslo, mléko a vajíčka.
"Pokud to jde, uvažujeme lokálně," říká Oujezdský.
Servíruje se zde na kovových tácech. V tomto případě jde o menší porci - krůtí stehno,   salát Coleslaw a bulka.
Menu lze nakombinovat z uzeného hovězí, vepřového nebo drůbežího masa, případně klobás.
Maso lze doplnit salátem, od tradičního bramborového až po zeleninový.
A mají zde i sendviče s hovězím, vepřovým, ale také ve vegetariánské podobě.
Rozšiřovat menu zatím v Big Smokers v plánu nemají.
"Pracujeme s čerstvou lokální surovinou proto se položky budou obměňovat," dodává Oujezdský.
Zakládají si zde i na kvalitě servisu.