Suchý únor lze prožít i kreativně. Jaká nealkoholická menu nabízejí přední pražské podniky?

4/8
Zavřít
  • Jakub Slaba ve Fieldu připavuje nealkoholické nápoje k jednotlivým pokrmům desetichodového nebo šestichodového menu.
    Jakub Slaba ve Fieldu připavuje nealkoholické nápoje k jednotlivým pokrmům desetichodového nebo šestichodového menu.| Zdroj: Field
  • Nápoje, které ke svému menu servíruje Marie B, vznikají kombinací ovocných a zeleninových šťáv.
    Nápoje, které ke svému menu servíruje Marie B, vznikají kombinací ovocných a zeleninových šťáv.| Zdroj: Marie B
  • Využívá kombinace ovocných a zeleninových šťáv, studené a teplé infuze i nápoje vzniklé fermentací.
    Využívá kombinace ovocných a zeleninových šťáv, studené a teplé infuze i nápoje vzniklé fermentací.| Zdroj: Field
  • Nealkoholický nápoj míchaný v La Degustation Bohême Bourgeoise obsahuje vždy nejvýše tři suroviny.
    Nealkoholický nápoj míchaný v La Degustation Bohême Bourgeoise obsahuje vždy nejvýše tři suroviny.| Zdroj: La Degustation Bohême Bourgeoise
  • Jakmile do nealko párování proniknete, je to otevřený vesmír, ve kterém je možné všechno, prozrazuje head sommelier La Degustation Zdeněk Oudes.
    Jakmile do nealko párování proniknete, je to otevřený vesmír, ve kterém je možné všechno, prozrazuje head sommelier La Degustation Zdeněk Oudes.| Zdroj: La Degustation Bohême Bourgeoise
  • Do přípravy nealkoholických nápojů v Tritonu se pustil sám šéfkuchař Tomáš Kohút.
    Do přípravy nealkoholických nápojů v Tritonu se pustil sám šéfkuchař Tomáš Kohút.| Zdroj: Triton
  • Cantip Charm drink v Tritonu
    Cantip Charm drink v Tritonu| Zdroj: Triton
  • Také v restauraci Taro vyrábějí nápoje pro nealkoholické párování takřka od nuly.
    Také v restauraci Taro vyrábějí nápoje pro nealkoholické párování takřka od nuly.| Zdroj: Taro
Jakub Slaba ve Fieldu připavuje nealkoholické nápoje k jednotlivým pokrmům desetichodového nebo šestichodového menu.
Nápoje, které ke svému menu servíruje Marie B, vznikají kombinací ovocných a zeleninových šťáv.
Využívá kombinace ovocných a zeleninových šťáv, studené a teplé infuze i nápoje vzniklé fermentací.
Nealkoholický nápoj míchaný v La Degustation Bohême Bourgeoise obsahuje vždy nejvýše tři suroviny.
Jakmile do nealko párování proniknete, je to otevřený vesmír, ve kterém je možné všechno, prozrazuje head sommelier La Degustation Zdeněk Oudes.
Do přípravy nealkoholických nápojů v Tritonu se pustil sám šéfkuchař Tomáš Kohút.
Cantip Charm drink v Tritonu
Také v restauraci Taro vyrábějí nápoje pro nealkoholické párování takřka od nuly.