Jakub Slaba ve Fieldu připavuje nealkoholické nápoje k jednotlivým pokrmům desetichodového nebo šestichodového menu.|
Zdroj: Field
Nápoje, které ke svému menu servíruje Marie B, vznikají kombinací ovocných a zeleninových šťáv.|
Zdroj: Marie B
Využívá kombinace ovocných a zeleninových šťáv, studené a teplé infuze i nápoje vzniklé fermentací.|
Zdroj: Field
Nealkoholický nápoj míchaný v La Degustation Bohême Bourgeoise obsahuje vždy nejvýše tři suroviny.|
Zdroj: La Degustation Bohême Bourgeoise
Jakmile do nealko párování proniknete, je to otevřený vesmír, ve kterém je možné všechno, prozrazuje head sommelier La Degustation Zdeněk Oudes.|
Zdroj: La Degustation Bohême Bourgeoise
Do přípravy nealkoholických nápojů v Tritonu se pustil sám šéfkuchař Tomáš Kohút.|
Zdroj: Triton
Cantip Charm drink v Tritonu|
Zdroj: Triton
Také v restauraci Taro vyrábějí nápoje pro nealkoholické párování takřka od nuly.|
Zdroj: Taro