Bistra v pražských čtvrtích. Lidé poznají vášeň, říkají Italové, kteří učí Čechy jíst mozzarellu

4/6
Přehled fotografií
Zavřít
  • mozzarellart
    mozzarellart| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
    V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
    V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
    V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
    V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Italští majitelé Marco Melodia a Tiziana Somma provozují v Praze dva obchody, laboratoř a pizzerii. V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
    Italští majitelé Marco Melodia a Tiziana Somma provozují v Praze dva obchody, laboratoř a pizzerii. V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
mozzarellart
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
Italští majitelé Marco Melodia a Tiziana Somma provozují v Praze dva obchody, laboratoř a pizzerii. V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“