Bistra v pražských čtvrtích. Lidé poznají vášeň, říkají Italové, kteří učí Čechy jíst mozzarellu
4
/
6
Přehled fotografií
Zavřít
mozzarellart
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Italští majitelé Marco Melodia a Tiziana Somma provozují v Praze dva obchody, laboratoř a pizzerii. V Mozzarellartu si zakládají na filozofii „0 kilometrů“, která se promítá do výroby. „Jsme fascinováni českou farmářskou kulturou, i proto jsme chtěli její tradici zachovat v naší produkci.“
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Zavřít