Pražané objevili kult dobrého chleba. Kde se peče nejkřupavější a proč si za něj lidé rádi připlatí?

3/11
Zavřít
  • BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.
    BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.
    BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.
    ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.
    ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • KRO BAKERY -První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.
    KRO BAKERY -První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.
    KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.
    KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • SOLO BAKERY -V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.
    SOLO BAKERY -V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • SOLO BAKERY - V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.
    SOLO BAKERY - V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • ZRNO ZRNKO -Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.
    ZRNO ZRNKO -Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • ZRNO ZRNKO - Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.
    ZRNO ZRNKO - Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.
BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.
ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.
ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.
KRO BAKERY -První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.
KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.
KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.
SOLO BAKERY -V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.
SOLO BAKERY - V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.
ZRNO ZRNKO -Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.
ZRNO ZRNKO - Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.