BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
BREAD SOCIETY - Zrno není vymleté a zůstává v něm i klíček, odstraňuje se pouze otruba.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
ESKA - Do těsta, které zraje čtrnáct hodin, se přimíchává kmín a vařené brambory.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
KRO BAKERY -První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
KRO BAKERY- První den se založí kvas, druhý den se chléb dá odpočinout a třetí den se peče.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
SOLO BAKERY -V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
SOLO BAKERY - V nabídce dánského sladkého pečiva jsou motance z kynutého těsta – kardamomový, skořicový či makový, šlehačkové semly či drømmekage.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
ZRNO ZRNKO -Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
ZRNO ZRNKO - Po stočení do ošatek těsto kyne osmnáct hodin. Stěžejní surovinou je také čas.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová