Sedmdesát procent strávníků je spokojeno s kvalitou obědů v kantýnách, ukázal průzkum Sdružení pro zaměstnanecké stravování.|
Zdroj: Sdružení pro zaměstnanecké stravování zs
Automobilka Hyundai v Nošovicích zavedla kvůli vyšší bezpečnosti zaměstnanců speciální režim v kantýnách.|
Zdroj: ČTK/Ožana Jaroslav
Třetina strávníků v závodní jídelně zaplatí za oběd pod třicet korun. Do padesátikoruny vyjde celé obědové menu 58 procent zaměstnanců.|
Zdroj: Sdružení pro zaměstnanecké stravování zs
Automobilka Hyundai zavedla v době koronaviru zvláštní režim v kantýnách.|
Zdroj: ČTK/Ožana Jaroslav
Třetina strávníků v závodní jídelně zaplatí za oběd pod třicet korun. Do padesátikoruny vyjde celé obědové menu 58 procent zaměstnanců.|
Zdroj: Sdružení pro zaměstnanecké stravování