Za jídlo v „závodce“ zaplatí třetina lidí do třiceti korun
1
/
5
Přehled fotografií
Zavřít
Sedmdesát procent strávníků je spokojeno s kvalitou obědů v kantýnách, ukázal průzkum Sdružení pro zaměstnanecké stravování.
|
Zdroj: Sdružení pro zaměstnanecké stravování zs
Automobilka Hyundai v Nošovicích zavedla kvůli vyšší bezpečnosti zaměstnanců speciální režim v kantýnách.
|
Zdroj: ČTK/Ožana Jaroslav
Třetina strávníků v závodní jídelně zaplatí za oběd pod třicet korun. Do padesátikoruny vyjde celé obědové menu 58 procent zaměstnanců.
|
Zdroj: Sdružení pro zaměstnanecké stravování zs
Automobilka Hyundai zavedla v době koronaviru zvláštní režim v kantýnách.
|
Zdroj: ČTK/Ožana Jaroslav
Třetina strávníků v závodní jídelně zaplatí za oběd pod třicet korun. Do padesátikoruny vyjde celé obědové menu 58 procent zaměstnanců.
|
Zdroj: Sdružení pro zaměstnanecké stravování
Zavřít