Francouzští vinaři sklízejí předčasně. Nechtějí příliš alkoholu ve víně

3/7
Zavřít
  • Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
    Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)| Zdroj: Michael Tomeš
  • Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)
    Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)| Zdroj: iStock
  • Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
    Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)| Zdroj: iStock
  • Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
    Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)| Zdroj: Michael Tomeš
  • Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)
    Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)| Zdroj: Michael Tomeš
  • Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
    Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)| Zdroj: Michael Tomeš
  • Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
    Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)| Zdroj: iStock.com
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)