Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)|
Zdroj: Michael Tomeš
Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)|
Zdroj: iStock
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)|
Zdroj: iStock
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)|
Zdroj: Michael Tomeš
Francouzští vinaři chtějí předčasnou slizní zabránit tomu, aby byla vína příliš alkoholická, protože vysoké teploty urychlují koncentraci cukru v hroznech. (ilustrační foto)|
Zdroj: Michael Tomeš
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)|
Zdroj: Michael Tomeš
Datum začátku sklizně na francouzských vinicích bylo nutné posunout vpřed o dva až čtyři týdny. (ilustrační foto)|
Zdroj: iStock.com