Místo steaku buchtičky se šodó. Inflace mění polední nabídky restaurací

5/4
Přehled fotografií
Zavřít
  • Podle šéfkuchaře Miroslava Kaliny dnes v dobré restauraci nikdo nemůže hledat polední menu za 150 korun.
    Podle šéfkuchaře Miroslava Kaliny dnes v dobré restauraci nikdo nemůže hledat polední menu za 150 korun.| Zdroj: Michal Beránek (Sport)
  • Video placeholder
    Tak šel čas s kombajny v Česku. Agronom: Před 25 lety to měli jejich řidiči mnohem nepohodlnější| Zdroj: Michal Nosek, František Kára
  • Návštěvnost v restauracích neklesá ani během zdražování. Hosté si však rozmýšlejí, zda potřebují dva chody nebo kávu a dezert.
    Návštěvnost v restauracích neklesá ani během zdražování. Hosté si však rozmýšlejí, zda potřebují dva chody nebo kávu a dezert.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Hovězí svíčková výrazně zdražuje. Restauratéři s ní začínají šetřit.
    Hovězí svíčková výrazně zdražuje. Restauratéři s ní začínají šetřit.| Zdroj: Profimedia
Podle šéfkuchaře Miroslava Kaliny dnes v dobré restauraci nikdo nemůže hledat polední menu za 150 korun.
Tak šel čas s kombajny v Česku. Agronom: Před 25 lety to měli jejich řidiči mnohem nepohodlnější
Návštěvnost v restauracích neklesá ani během zdražování. Hosté si však rozmýšlejí, zda potřebují dva chody nebo kávu a dezert.
Hovězí svíčková výrazně zdražuje. Restauratéři s ní začínají šetřit.