Je vinař, vaří ale podle receptů z devatenáctého století. Postním jídlem byl třeba i jezevec

4/12
Přehled fotografií
Zavřít
  • Nadívaná kančí hlava
    Nadívaná kančí hlava| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Anglický vánoční pudink
    Anglický vánoční pudink| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Jezevec pod Magdaleny Dobromily Rettigové
    Jezevec pod Magdaleny Dobromily Rettigové| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Recept na kapouna s mušlemi
    Recept na kapouna s mušlemi| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Kapoun s mušlemi
    Kapoun s mušlemi| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Losos v aspiku
    Losos v aspiku| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Paštika
    Paštika| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Raci v aspiku
    Raci v aspiku| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Vlašský salát z přelomu devatenáctého a dvacátého století
    Vlašský salát z přelomu devatenáctého a dvacátého století| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Zapečený fenykl
    Zapečený fenykl| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Treska v citronovém aspiku
    Treska v citronovém aspiku| Zdroj: Vítězslav Ivičič
  • Lososová majonéza
    Lososová majonéza| Zdroj: Vítězslav Ivičič
Nadívaná kančí hlava
Anglický vánoční pudink
Jezevec pod Magdaleny Dobromily Rettigové
Recept na kapouna s mušlemi
Kapoun s mušlemi
Losos v aspiku
Paštika
Raci v aspiku
Vlašský salát z přelomu devatenáctého a dvacátého století
Zapečený fenykl
Treska v citronovém aspiku
Lososová majonéza