Je vinař, vaří ale podle receptů z devatenáctého století. Postním jídlem byl třeba i jezevec
5
/
12
Přehled fotografií
Zavřít
Nadívaná kančí hlava
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Anglický vánoční pudink
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Jezevec pod Magdaleny Dobromily Rettigové
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Recept na kapouna s mušlemi
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Kapoun s mušlemi
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Losos v aspiku
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Paštika
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Raci v aspiku
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Vlašský salát z přelomu devatenáctého a dvacátého století
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Zapečený fenykl
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Treska v citronovém aspiku
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Lososová majonéza
|
Zdroj: Vítězslav Ivičič
Zavřít