Ruské hutě patřily mezi vůbec poslední svého druhu na světě, teď neekologickou výrobu modernizují
2
/
20
Přehled fotografií
Zavřít
Odpich martinské pece
|
Zdroj: Viktor Mácha
Elektrická pec ve Vykse
|
Zdroj: Viktor Mácha
Kontinuální odlévání
|
Zdroj: Viktor Mácha
Oprava martinské pece
|
Zdroj: Viktor Mácha
Přihazování do pece
|
Zdroj: Viktor Mácha
Příprava pánví
|
Zdroj: Viktor Mácha
Válcovna pasů
|
Zdroj: Viktor Mácha
Válcovna pasů
|
Zdroj: Viktor Mácha
Válcovna pasů
|
Zdroj: Viktor Mácha
Vsazecí stroj
|
Zdroj: Viktor Mácha
zavážení martinské pece
|
Zdroj: Viktor Mácha
zavážení martinské pece
|
Zdroj: Viktor Mácha
Vyksa
|
Zdroj: Viktor Mácha
Kontinuální odlévání
|
Zdroj: Viktor Mácha
Kontrola tavby před odpichem
|
Zdroj: Viktor Mácha
Licí hala
|
Zdroj: Viktor Mácha
Martinská pec ve Vykse
|
Zdroj: Viktor Mácha
Měření teploty
|
Zdroj: Viktor Mácha
Odlévání
|
Zdroj: Viktor Mácha
Odpich martinské pece
|
Zdroj: Viktor Mácha
Zavřít