Do restaurace jen s testem. Nezvládneme to kontrolovat, upozorňují hospodští
1
/
13
Přehled fotografií
Zavřít
Vedran Tvrtković, spolumajitel restaurace Mon Ami
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Gastronomická zóna obchodního centra Quadrio v centru Prahy
|
Zdroj: CPI
Zavřená restaurace Výtopna v obchodním centru Palladium
|
Zdroj: Martina Patočková
Restaurace Mon Ami na Žižkově
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Mon Ami je restaurace, specializovaná na balkánskou kuchyni.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Pražský Lokál Dlouhá z řetězce Ambiente
|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Počátkem prosince 2020 se znovu otevíraly restaurace po druhé vlně epidemie.
|
Zdroj: E15 Michael Tomeš
Otevření restaurací je zatím v nedohlednu, už nyní však hospodští vědí, že budou muset u vstupu kontrolovat, zda mají zákazníci očkování, negativní test nebo prodělali covid. A to při obědové špičce v restauraci i o půlnoci v baru. Vláda chce podle ministra průmyslu Karla Havlíčka (za ANO) zavést několik aplikací, které by měli proces zjednodušit. Restauratéři i tak upozorňují, že kontrola pravosti a platnosti certifikátů se vymyká jejich možnostem.
|
Zdroj: E15 Michael Tomeš
Spolumajitelka Gourmet Pauzy Pavlína Zemanová
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Majitelky Gourmet pauzy, Pavlína Zemanová (vlevo) a Zuzana Klucká (vpravo)
|
Zdroj: Deník E15
Gourmet Pauza
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Pražská restaurace La Casa de la Havana vieja
|
Zdroj: Lukáš Dvořák
Pražská restaurace La Casa de la Havana vieja
|
Zdroj: Lukáš Dvořák
Zavřít