Koronavirus nakopl rozvozy jídla i budování virtuálních kuchyní
4
/
7
Přehled fotografií
Zavřít
Virtuální kuchyně nemá stolky ani židle pro hosty, všechna uvařená jídla se rozvážejí.
|
Zdroj: CBRE
Start-up Swiggy se rozhodl instalovat do dvou let ve čtrnácti indických velkoměstech tisícovku virtuálních kuchyní.
|
Zdroj: Dhiraj Singh / Bloomberg / Getty Images
Restaurace díky virtuálním kuchyním získají nové zákazníky, aniž by riskovaly, že k nim nebudou mít dost hostů.
|
Zdroj: CBRE
Po Praze jezdí stále více rozvážkových dodávek Dáme jídlo, firmy, která také rozšiřuje virtuální kuchyně.
|
Zdroj: ČTK/Ruml Miloš
Evropský trh virtuálních kuchyní má letos dosáhnout hodnoty čtyř set milionů dolarů, což znamená meziroční nárůst o téměř 85 procent.
|
Zdroj: CBRE
Gastroprovoz, ve kterém vaří několik restaurací najednou, spustila firma Delivery Hero v Singapuru.
|
Zdroj: Delivery Hero/Dáme jídlo
Kurýři rozvozové platformy Dáme jídlo na pražské Národní třídě v době koronavirové krize. Ta zvýšila zájem o rozvoz jídel.
|
Zdroj: ČTK/Šulová Kateřina
Zavřít