Koronavirová krize nastartovala budování virtuálních kuchyní | E15.cz

Koronavirus nakopl rozvozy jídla i budování virtuálních kuchyní

Martina Patočková

Zatímco mnohé restaurace a hospody bojují o život, poptávka po dováženém jídle vystřelila v předchozích měsících nahoru a výše se drží i po zklidnění situace. Doba nahrála i dosud pomaleji rozvíjeným projektům typu virtuálních kuchyní. Ty zažívají boom po celém světě, v Česku je začíná ve větším budovat společnost Dáme jídlo.

„Nynější doba, která nepřeje majitelům restaurací, nám přinesla velké množství žádostí o účasti v našich projektech. Restaurace si v době koronaviru zvykly, že rozvoz jídla je pro ně zajímavý a nyní hledají další možnosti, jak se rozvíjet,“ potvrzuje obchodní šéf Dáme jídlo Petr Indra.

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu E15
fotoRoční předplatné1899 Kč
Ušetříte 489 Kč oproti měsíčnímu předplatnému
Objednat
fotoČtvrtletní předplatné499 Kč
Ušetříte 98 Kč oproti měsíčnímu předplatnému
Objednat
fotoMěsíční předplatné99 Kč
Cena 99 Kč platí pro první měsíc pro nové předplatitele. Další následující měsíc stojí 199 Kč.
Objednat
fotoDarujte roční předplatnéNáhled předplatného1899 Kč Objednat
Firemní předplatné
Roční licence pro firmy a instituce
Printová verze E15
Předplatné printového deníku E15
Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!