Koronavirus nakopl rozvozy jídla i budování virtuálních kuchyní

7/7
Přehled fotografií
Zavřít
  • Virtuální kuchyně nemá stolky ani židle pro hosty, všechna uvařená jídla se rozvážejí.
    Virtuální kuchyně nemá stolky ani židle pro hosty, všechna uvařená jídla se rozvážejí.| Zdroj: CBRE
  • Start-up Swiggy se rozhodl instalovat do dvou let ve čtrnácti indických velkoměstech tisícovku virtuálních kuchyní.
    Start-up Swiggy se rozhodl instalovat do dvou let ve čtrnácti indických velkoměstech tisícovku virtuálních kuchyní.| Zdroj: Dhiraj Singh / Bloomberg / Getty Images
  • Restaurace díky virtuálním kuchyním získají nové zákazníky, aniž by riskovaly, že k nim nebudou mít  dost hostů.
    Restaurace díky virtuálním kuchyním získají nové zákazníky, aniž by riskovaly, že k nim nebudou mít dost hostů.| Zdroj: CBRE
  • Po Praze jezdí stále více rozvážkových dodávek Dáme jídlo, firmy, která také rozšiřuje virtuální kuchyně.
    Po Praze jezdí stále více rozvážkových dodávek Dáme jídlo, firmy, která také rozšiřuje virtuální kuchyně.| Zdroj: ČTK/Ruml Miloš
  • Evropský trh virtuálních kuchyní má letos dosáhnout hodnoty čtyř set milionů dolarů, což znamená meziroční nárůst o téměř 85 procent.
    Evropský trh virtuálních kuchyní má letos dosáhnout hodnoty čtyř set milionů dolarů, což znamená meziroční nárůst o téměř 85 procent.| Zdroj: CBRE
  • Gastroprovoz, ve kterém vaří několik restaurací najednou, spustila firma Delivery Hero v Singapuru.
    Gastroprovoz, ve kterém vaří několik restaurací najednou, spustila firma Delivery Hero v Singapuru.| Zdroj: Delivery Hero/Dáme jídlo
  • Kurýři rozvozové platformy Dáme jídlo na pražské Národní třídě v době koronavirové krize. Ta zvýšila zájem o rozvoz jídel.
    Kurýři rozvozové platformy Dáme jídlo na pražské Národní třídě v době koronavirové krize. Ta zvýšila zájem o rozvoz jídel.| Zdroj: ČTK/Šulová Kateřina
Virtuální kuchyně nemá stolky ani židle pro hosty, všechna uvařená jídla se rozvážejí.
Start-up Swiggy se rozhodl instalovat do dvou let ve čtrnácti indických velkoměstech tisícovku virtuálních kuchyní.
Restaurace díky virtuálním kuchyním získají nové zákazníky, aniž by riskovaly, že k nim nebudou mít  dost hostů.
Po Praze jezdí stále více rozvážkových dodávek Dáme jídlo, firmy, která také rozšiřuje virtuální kuchyně.
Evropský trh virtuálních kuchyní má letos dosáhnout hodnoty čtyř set milionů dolarů, což znamená meziroční nárůst o téměř 85 procent.
Gastroprovoz, ve kterém vaří několik restaurací najednou, spustila firma Delivery Hero v Singapuru.
Kurýři rozvozové platformy Dáme jídlo na pražské Národní třídě v době koronavirové krize. Ta zvýšila zájem o rozvoz jídel.