Restauratéři bez večerní špičky trpí. Přicházíme skoro o dva miliony týdně, říká šéf Ambiente
5
/
17
Přehled fotografií
Zavřít
Lokál Dlouhá ze sítě Ambiente
|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Tomáš Karpíšek, šéf sítě Ambiente.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela / E15
Lokál Dlouhá ze sítě Ambiente
|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Lokál Dlouhá ze sítě Ambiente
|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Lokál Dlouhá ze sítě Ambiente
|
Zdroj: Michaela Szkanderová
Tomáš Karpíšek, šéf sítě Ambiente.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela / E15
Tomáš Karpíšek, šéf sítě Ambiente.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela / E15
Pekárna Eska ze sítě Ambiente.
|
Zdroj: Ambiente, Eska, La Degustation
Do restaurací Miroslava Kaliny měly ve zvyku chodit mnohé celebrity.
|
Zdroj: Michal Beránek (Sport)
Šéfkuchař Miroslav Kalina.
|
Zdroj: e15
Ondřej Slanina (vlevo) a Filip Sajler "v akci".
|
Zdroj: Aha! – Petr Novotný
Šéfkuchař Filip Sajler.
|
Zdroj: Filip Sajler
Filip Sajler je spolumajitelem společnosti Perfect Canteen.
|
Zdroj: Filip Sajler
Olomoucká restaurace Entrée.
|
Zdroj: Entrée
Přemek Forejt.
|
Zdroj: TV Nova
Majitelky Gourmet pauzy, Pavlína Zemanová (vlevo) a Zuzana Klucká (vpravo)
|
Zdroj: Deník E15
Rodinná restaurace Gourmet pauza
|
Zdroj: Gourmet pauza
Zavřít