Africké Švýcarsko: Vítejte v konžské oblasti Masisi známé chovem krav a výrobou dobrého sýra

1/8
Zavřít
  • Africké Švýcarsko
    Africké Švýcarsko| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
  • Scenerie na východě neklidného Konga často připomínají idylu.
    Scenerie na východě neklidného Konga často připomínají idylu.| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
  • Krávy sem dovezli belgičtí kolonialisté.
    Krávy sem dovezli belgičtí kolonialisté.| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
  • Farma dává práci mnoha lidem, kteří by jinak živořili.
    Farma dává práci mnoha lidem, kteří by jinak živořili.| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
  • Nejdůležitější při výrobě sýra je mít kvalitní mléko.
    Nejdůležitější při výrobě sýra je mít kvalitní mléko.| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
  • Při výrobě sýra je nutné přesně dodržovat postupy.
    Při výrobě sýra je nutné přesně dodržovat postupy.| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
  • Bochánky zrají měsíc, pak putují k zákazníkům.
    Bochánky zrají měsíc, pak putují k zákazníkům.| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
  • Claude, asistent Alexe Kasoleho, u finálních výrobků
    Claude, asistent Alexe Kasoleho, u finálních výrobků| Zdroj: Jana Ašenbrennerová
Africké Švýcarsko
Scenerie na východě neklidného Konga často připomínají idylu.
Krávy sem dovezli belgičtí kolonialisté.
Farma dává práci mnoha lidem, kteří by jinak živořili.
Nejdůležitější při výrobě sýra je mít kvalitní mléko.
Při výrobě sýra je nutné přesně dodržovat postupy.
Bochánky zrají měsíc, pak putují k zákazníkům.
Claude, asistent Alexe Kasoleho, u finálních výrobků