Branické nádražce zákaz kouření prospěl, prohlédněte si fotoreportáž
1
/
13
Přehled fotografií
Zavřít
Tamní kuchyně je vyhlášená, a to nejenom kvůli chuti, ale také velkým porcím.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Nádražka v Braníku otevírá v sedm ráno a zavírá v osm hodin večer.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Už kolem 11. hodiny je tam plno.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Na obědy sem chodí nejenom zaměstnanci z okolních firem.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
"Na obědy se k nám jezdí až ze Žižkova. Objevují se tu i cizinci, hlavně Němci, z hotelu od vedle," přibližuje výčepní.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Čepuje se zde Braník z nedalekého pivovaru.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Velká desítka za 27, jedenáctka za 29 korun.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Čas štamgastů přichází odpoledne.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Někteří si ale na zlatavý mok zaskočí už kolem oběda.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Mezi nimi i básník Aleš Kovanda, jedna z ústředních postav románu Občanský průkaz Petra Šabacha. "Manželka mi říká, že i v 70 jsem stále puberťák," říká.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Menu uspokojí všechny strávníky. Kromě hospodské klasiky - guláše nebo kolena, tam nabízí i saláty.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Interiér odpovídá klasické nádražce.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Nádraží v Braníku prošlo v roce 2016 kompletní rekonstrukcí.
|
Zdroj: Szkanderová Michaela
Zavřít