Kvalitní architektura i gastronomie. Manifesta si všimly prestižní zahraniční magazíny
3
/
11
Přehled fotografií
Zavřít
Nejenom na Florenci, ale i na Smíchově jsou pro návštěvníky připraveny vyhřívané kopule.
|
Zdroj: Alexandra Siebenthal, Jakub Červenka
Manifesto Market se připravuje na zimní sezónu.
|
Zdroj: Alexandra Siebenthal, Jakub Červenka
"Manifesto pomáhá posilovat komunitu tím, že přivádí místní ke stolu, kde místo sledování televize komunikují a vytváří nové vztahy," vysvětluje koncept Martin Barry, který dříve navrhoval veřejné prostory s celoročním provozem - například v Kanadě nebo dalších zemích s chladnějším podnebím.
|
Zdroj: Alexandra Siebenthal, Jakub Červenka
20. listopadu zde začnou vánoční trhy.
|
Zdroj: Alexandra Siebenthal, Jakub Červenka
Nebude chybět ani tradiční vánoční strom.
|
Zdroj: Michael Tomeš
"Jen v Praze jsme do projektu zapojily zhruba dvacet podniků a zaměstnali víc než 300 lidí. Myslím, že jde o skutečně funkční model, který se chystáme rozšířit," dodal Barry.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Manifesto na Smíchově se definitivně uzavře druhého ledna.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Vzniklo v sousedství smíchovského Národního domu na místě nevyužívaného dvora.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Stejně jako na Florenci zde servírují například hranolky Faency Fries.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Architektonickou podobu, za níž stojí studio Chybik+Kristof vyzdvihly i zaharniční servery Dezeen a Designboom.
|
Zdroj: Michael Tomeš
Novinkou na Florenci je restaurace Le Petit Bouillon francouzského šéfkuchaře Alexise Manacha.
|
Zdroj: Alexandra Siebenthal, Jakub Červenka
Zavřít