Před otevřením první pobočky Oh Deer Bakery na pomezí Vinohrad a Nuslí Lukáš Vašek pracoval v kanceláři a s gastronomií a pečením neměl žádné zkušenosti.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
První den prodal 12 croblih.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
Dnes už speciální dezerty nabízí hned na dvou místech v Praze.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
Denně jich prodá kolem 400.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
A co vlastně crobliha je? Jde o koblihu usmaženou z těsta na croissanty s polevou uvnitř i venku.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
K tomu mu pomohla jedna návštěva známého food kritika pana Cuketky.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
Inspiraci na dezert našel v New Yorku.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
Crobliha ze sušenek Lotus a karamelového krému z mascarpone s lískoořískovou náplní vyjde na 89 korun.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
Topping z bílé čokolády a náplní s krémem z jahod a mascarpone|
Zdroj: Oh Deer Bakery
Mezi nejoblíbenější patří jednoznačně kousek s madlovým krémem a bílou čokoládou obalený v kokosu.|
Zdroj: Oh Deer Bakery
"Původně jsem chtěl dělat donuty, ale těch se najednou objevilo všude hrozně moc. Ale vzpomněl jsem si na své pobyty v USA a cronut a bylo," přibližuje svoje začátky Lukáš Vašek.|
Zdroj: Oh Deer Bakery