Nebavila ho práce v kanceláři, začal péct speciální plněné koblihy. A ovládl s nimi sociální sítě

1/11
Zavřít
  • Před otevřením první pobočky Oh Deer Bakery na pomezí Vinohrad a Nuslí Lukáš Vašek pracoval v kanceláři a s gastronomií a pečením neměl žádné zkušenosti.
    Před otevřením první pobočky Oh Deer Bakery na pomezí Vinohrad a Nuslí Lukáš Vašek pracoval v kanceláři a s gastronomií a pečením neměl žádné zkušenosti.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • První den prodal 12 croblih.
    První den prodal 12 croblih.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • Dnes už speciální dezerty nabízí hned na dvou místech v Praze.
    Dnes už speciální dezerty nabízí hned na dvou místech v Praze.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • Denně jich prodá kolem 400.
    Denně jich prodá kolem 400.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • A co vlastně crobliha je? Jde o koblihu usmaženou z těsta na croissanty s polevou uvnitř i venku.
    A co vlastně crobliha je? Jde o koblihu usmaženou z těsta na croissanty s polevou uvnitř i venku.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • K tomu mu pomohla jedna návštěva známého food kritika pana Cuketky.
    K tomu mu pomohla jedna návštěva známého food kritika pana Cuketky.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • Inspiraci na dezert našel v New Yorku.
    Inspiraci na dezert našel v New Yorku.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • Crobliha ze sušenek Lotus a karamelového krému z mascarpone s lískoořískovou náplní vyjde na 89 korun.
    Crobliha ze sušenek Lotus a karamelového krému z mascarpone s lískoořískovou náplní vyjde na 89 korun.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • Topping z bílé čokolády a náplní s krémem z jahod a mascarpone
    Topping z bílé čokolády a náplní s krémem z jahod a mascarpone| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • Mezi nejoblíbenější patří jednoznačně kousek s madlovým krémem a bílou čokoládou obalený v kokosu.
    Mezi nejoblíbenější patří jednoznačně kousek s madlovým krémem a bílou čokoládou obalený v kokosu.| Zdroj: Oh Deer Bakery
  • "Původně jsem chtěl dělat donuty, ale těch se najednou objevilo všude hrozně moc. Ale vzpomněl jsem si na své pobyty v USA a cronut a bylo," přibližuje svoje začátky Lukáš Vašek.
    "Původně jsem chtěl dělat donuty, ale těch se najednou objevilo všude hrozně moc. Ale vzpomněl jsem si na své pobyty v USA a cronut a bylo," přibližuje svoje začátky Lukáš Vašek.| Zdroj: Oh Deer Bakery
Před otevřením první pobočky Oh Deer Bakery na pomezí Vinohrad a Nuslí Lukáš Vašek pracoval v kanceláři a s gastronomií a pečením neměl žádné zkušenosti.
První den prodal 12 croblih.
Dnes už speciální dezerty nabízí hned na dvou místech v Praze.
Denně jich prodá kolem 400.
A co vlastně crobliha je? Jde o koblihu usmaženou z těsta na croissanty s polevou uvnitř i venku.
K tomu mu pomohla jedna návštěva známého food kritika pana Cuketky.
Inspiraci na dezert našel v New Yorku.
Crobliha ze sušenek Lotus a karamelového krému z mascarpone s lískoořískovou náplní vyjde na 89 korun.
Topping z bílé čokolády a náplní s krémem z jahod a mascarpone
Mezi nejoblíbenější patří jednoznačně kousek s madlovým krémem a bílou čokoládou obalený v kokosu.
"Původně jsem chtěl dělat donuty, ale těch se najednou objevilo všude hrozně moc. Ale vzpomněl jsem si na své pobyty v USA a cronut a bylo," přibližuje svoje začátky Lukáš Vašek.