Langosh Gang vsadil na zapomenuté kouzlo pouťové pochoutky. Lesk jí vrací v holešovickém vnitrobloku

3/11
Přehled fotografií
Zavřít
  • Langosh burger s trhaným vepřovým masem.
    Langosh burger s trhaným vepřovým masem.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Místo tradičních bulek tam trhané vepřové maso a červené zelí servírují do langošů.
    Místo tradičních bulek tam trhané vepřové maso a červené zelí servírují do langošů.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Langosh Gang vytvořili přátelé  Robert, Dobrý Matěj Bitto a Jiří Kmoch.
    Langosh Gang vytvořili přátelé Robert, Dobrý Matěj Bitto a Jiří Kmoch.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Trojice před otevřením holešovického bistra ukrývajícího se ve vnitrobloku nedaleko Ortenova náměstí provozovala plážový bar na Srí Lance (na snímku Matěj Bitto).
    Trojice před otevřením holešovického bistra ukrývajícího se ve vnitrobloku nedaleko Ortenova náměstí provozovala plážový bar na Srí Lance (na snímku Matěj Bitto).| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Matěj je původní profesí barman.
    Matěj je původní profesí barman.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Zatímco v Česku se langoš nejčastěji servíruje s kečupem nebo česnekem, v Maďarsku jsou obvykle ve variantách se šunkou nebo lečem či potřené kysanou smetanou nebo s česnekem a sýrem.
    Zatímco v Česku se langoš nejčastěji servíruje s kečupem nebo česnekem, v Maďarsku jsou obvykle ve variantách se šunkou nebo lečem či potřené kysanou smetanou nebo s česnekem a sýrem.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Langoš s čedarem.
    Langoš s čedarem. | Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • V Holešovicích se nabízí i sladká varianta.
    V Holešovicích se nabízí i sladká varianta.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Nebo langoš s česnekovou pastou, kozím sýrem a rukolou.
    Nebo langoš s česnekovou pastou, kozím sýrem a rukolou.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Langosh Gang se postaral i o svůj specifický grafický design. Ještě před dvěma roky byl tento prostor nevyužívaný.
    Langosh Gang se postaral i o svůj specifický grafický design. Ještě před dvěma roky byl tento prostor nevyužívaný.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
  • Na čepu je zde Budějovický Budvar. V dalších zónách dvorku případně některá další piva s partnerských minipivovarů.
    Na čepu je zde Budějovický Budvar. V dalších zónách dvorku případně některá další piva s partnerských minipivovarů.| Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Langosh burger s trhaným vepřovým masem.
Místo tradičních bulek tam trhané vepřové maso a červené zelí servírují do langošů.
Langosh Gang vytvořili přátelé  Robert, Dobrý Matěj Bitto a Jiří Kmoch.
Trojice před otevřením holešovického bistra ukrývajícího se ve vnitrobloku nedaleko Ortenova náměstí provozovala plážový bar na Srí Lance (na snímku Matěj Bitto).
Matěj je původní profesí barman.
Zatímco v Česku se langoš nejčastěji servíruje s kečupem nebo česnekem, v Maďarsku jsou obvykle ve variantách se šunkou nebo lečem či potřené kysanou smetanou nebo s česnekem a sýrem.
Langoš s čedarem.
V Holešovicích se nabízí i sladká varianta.
Nebo langoš s česnekovou pastou, kozím sýrem a rukolou.
Langosh Gang se postaral i o svůj specifický grafický design. Ještě před dvěma roky byl tento prostor nevyužívaný.
Na čepu je zde Budějovický Budvar. V dalších zónách dvorku případně některá další piva s partnerských minipivovarů.