Langosh Gang vsadil na zapomenuté kouzlo pouťové pochoutky. Lesk jí vrací v holešovickém vnitrobloku
5
/
11
Přehled fotografií
Zavřít
Langosh burger s trhaným vepřovým masem.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Místo tradičních bulek tam trhané vepřové maso a červené zelí servírují do langošů.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Langosh Gang vytvořili přátelé Robert, Dobrý Matěj Bitto a Jiří Kmoch.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Trojice před otevřením holešovického bistra ukrývajícího se ve vnitrobloku nedaleko Ortenova náměstí provozovala plážový bar na Srí Lance (na snímku Matěj Bitto).
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Matěj je původní profesí barman.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Zatímco v Česku se langoš nejčastěji servíruje s kečupem nebo česnekem, v Maďarsku jsou obvykle ve variantách se šunkou nebo lečem či potřené kysanou smetanou nebo s česnekem a sýrem.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Langoš s čedarem.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
V Holešovicích se nabízí i sladká varianta.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Nebo langoš s česnekovou pastou, kozím sýrem a rukolou.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Langosh Gang se postaral i o svůj specifický grafický design. Ještě před dvěma roky byl tento prostor nevyužívaný.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Na čepu je zde Budějovický Budvar. V dalších zónách dvorku případně některá další piva s partnerských minipivovarů.
|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Zavřít