Langosh burger s trhaným vepřovým masem.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Místo tradičních bulek tam trhané vepřové maso a červené zelí servírují do langošů.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Langosh Gang vytvořili přátelé Robert, Dobrý Matěj Bitto a Jiří Kmoch.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Trojice před otevřením holešovického bistra ukrývajícího se ve vnitrobloku nedaleko Ortenova náměstí provozovala plážový bar na Srí Lance (na snímku Matěj Bitto).|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Matěj je původní profesí barman.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Zatímco v Česku se langoš nejčastěji servíruje s kečupem nebo česnekem, v Maďarsku jsou obvykle ve variantách se šunkou nebo lečem či potřené kysanou smetanou nebo s česnekem a sýrem.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Langoš s čedarem. |
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
V Holešovicích se nabízí i sladká varianta.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Nebo langoš s česnekovou pastou, kozím sýrem a rukolou.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Langosh Gang se postaral i o svůj specifický grafický design. Ještě před dvěma roky byl tento prostor nevyužívaný.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová
Na čepu je zde Budějovický Budvar. V dalších zónách dvorku případně některá další piva s partnerských minipivovarů.|
Zdroj: E15 Michaela Szkanderová