Voda, oheň a země. Nová pražská restaurace Symbols slibuje umění na talíři s přístupností bistra
1
/
10
Přehled fotografií
Zavřít
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Jeden z večerních chodů: grilované chapadlo chobotnice obalené v nduje s bramborovým pyré.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Rozsáhlou rekonstrukcí vzniklo místo, kde se střetává brutalistický design s jemností japonského zenu.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Zavřít