Voda, oheň a země. Nová pražská restaurace Symbols slibuje umění na talíři s přístupností bistra

1/10
Přehled fotografií
Zavřít
  • Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
    Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
    Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
    Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
    Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
    Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Jeden z večerních chodů: grilované chapadlo chobotnice obalené v nduje s bramborovým pyré.
    Jeden z večerních chodů: grilované chapadlo chobotnice obalené v nduje s bramborovým pyré.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
    Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
    Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Rozsáhlou rekonstrukcí vzniklo místo, kde se střetává brutalistický design s jemností japonského zenu.
    Rozsáhlou rekonstrukcí vzniklo místo, kde se střetává brutalistický design s jemností japonského zenu.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
    Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
Jeden z večerních chodů: grilované chapadlo chobotnice obalené v nduje s bramborovým pyré.
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
Šéfkuchař Václav Kršňák dříve působil v karlínském KRO.
Rozsáhlou rekonstrukcí vzniklo místo, kde se střetává brutalistický design s jemností japonského zenu.
Barman Marek Čimbora na základě takzvaných adaptogenních hub vytvořil několik nealkoholických koktejlů.