Únorová návštěva v koktejlové oáze aneb zpátky v The Monkey Baru, vítězi ankety e15 magazínu

4/8
Přehled fotografií
Zavřít
  • The Monkey Bar Prague vybrali čtenáři e15 v anketě Zlatý šejkr jako svůj nejoblíbenější bar.
    The Monkey Bar Prague vybrali čtenáři e15 v anketě Zlatý šejkr jako svůj nejoblíbenější bar.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Benedikt Houda, bar manager podniku The Monkey Bar Prague.
    Benedikt Houda, bar manager podniku The Monkey Bar Prague.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar má na aktuálním menu šestnáct koktejlů. Ty nealkoholické tvoří čtvrtinu nabídky.
    The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar má na aktuálním menu šestnáct koktejlů. Ty nealkoholické tvoří čtvrtinu nabídky.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Benedikt Houda pro nás namíchal drink Goosberry, ve kterém se spojuje angrešt, rakytník a heřmánek s nealkoholickým sektem a nealkoholickou alternativou Nochino Botanic.
    Benedikt Houda pro nás namíchal drink Goosberry, ve kterém se spojuje angrešt, rakytník a heřmánek s nealkoholickým sektem a nealkoholickou alternativou Nochino Botanic.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Bar manager The Monkey Baru a zlatý šejkr jako trofej za vítězství v anketě e15 magazínu.
    Bar manager The Monkey Baru a zlatý šejkr jako trofej za vítězství v anketě e15 magazínu.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Namíchat nealkoholický koktejl tak, aby měl plné tělo a současně nebyl přeslazený, je složitější než u alkoholických drinků, prozrazuje Benedikt Houda.
    Namíchat nealkoholický koktejl tak, aby měl plné tělo a současně nebyl přeslazený, je složitější než u alkoholických drinků, prozrazuje Benedikt Houda.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • Průvodce po nejvyhlášenějších pražských barech sepsal e15 magazín vloni v létě, představil matadory i některé nováčky na koktejlové scéně. Následně mohli čtenáři hlasovat, který z patnácti vybraných podniků je jejich nejoblíbenějším.
    Průvodce po nejvyhlášenějších pražských barech sepsal e15 magazín vloni v létě, představil matadory i některé nováčky na koktejlové scéně. Následně mohli čtenáři hlasovat, který z patnácti vybraných podniků je jejich nejoblíbenějším.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
  • The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar.
    The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar.| Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
The Monkey Bar Prague vybrali čtenáři e15 v anketě Zlatý šejkr jako svůj nejoblíbenější bar.
Benedikt Houda, bar manager podniku The Monkey Bar Prague.
The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar má na aktuálním menu šestnáct koktejlů. Ty nealkoholické tvoří čtvrtinu nabídky.
Benedikt Houda pro nás namíchal drink Goosberry, ve kterém se spojuje angrešt, rakytník a heřmánek s nealkoholickým sektem a nealkoholickou alternativou Nochino Botanic.
Bar manager The Monkey Baru a zlatý šejkr jako trofej za vítězství v anketě e15 magazínu.
Namíchat nealkoholický koktejl tak, aby měl plné tělo a současně nebyl přeslazený, je složitější než u alkoholických drinků, prozrazuje Benedikt Houda.
Průvodce po nejvyhlášenějších pražských barech sepsal e15 magazín vloni v létě, představil matadory i některé nováčky na koktejlové scéně. Následně mohli čtenáři hlasovat, který z patnácti vybraných podniků je jejich nejoblíbenějším.
The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar.