The Monkey Bar Prague vybrali čtenáři e15 v anketě Zlatý šejkr jako svůj nejoblíbenější bar.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Benedikt Houda, bar manager podniku The Monkey Bar Prague.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar má na aktuálním menu šestnáct koktejlů. Ty nealkoholické tvoří čtvrtinu nabídky.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Benedikt Houda pro nás namíchal drink Goosberry, ve kterém se spojuje angrešt, rakytník a heřmánek s nealkoholickým sektem a nealkoholickou alternativou Nochino Botanic.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Bar manager The Monkey Baru a zlatý šejkr jako trofej za vítězství v anketě e15 magazínu.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Namíchat nealkoholický koktejl tak, aby měl plné tělo a současně nebyl přeslazený, je složitější než u alkoholických drinků, prozrazuje Benedikt Houda.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
Průvodce po nejvyhlášenějších pražských barech sepsal e15 magazín vloni v létě, představil matadory i některé nováčky na koktejlové scéně. Následně mohli čtenáři hlasovat, který z patnácti vybraných podniků je jejich nejoblíbenějším.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová
The Monkey Bar Prague, vítěz ankety o nejoblíběnější pražský bar.|
Zdroj: e15 Michaela Szkanderová